MattiAnni Kommunikation

SAMARBETEN

Samarbete: ÄmterviksfolketÄmterviksfolket tog sommaren 2018 fram en julshow som behövde marknadsföras både på webben, i annonser och på sociala medier. Sedan dess har det tagits fram en webbsida, en logotyp och affischer att använda som reklam till olika spelningar. Det har även fotograferats och producerats en kort film till sociala medier. Våren 2020 har även klipp från 2019 års julshow producerats och distribuerats på bandet egen spellista på Youtube och som du ser här


Se mer på Ämterviksfolkets webbsida eller på Ämterviksfolkets Youtube-spellista

Samarbete: Svensby BigårdSvensby Bigård behövde nya etiketter till sina honungsburkar som ska distribueras lokalt sommaren 2020. Jag tog fram en logotyp och etikettförslaget ovan.


Samarbete: Willowridge KennelHundkenneln Willowridge var i behov av en ny mobilanpassad webbsida och en logotype. Framförallt var det viktigt för kunden att kunna berätta om sin verksamhet på ett enkelt och snyggt sätt, så startsidan består av en blogg där man kan läsa flera års berättelser från kurser, valpkullar och tävlingar.


Läs mer på Willowridge.se

Samarbete: Enhancer2017 producerade jag tillsammans med en kollega på konsultföretagets Enhancers Executive Advisors en ny webbsida. Min roll i projektet var webbstrateg och webbutvecklare.


Resultatet kan ni se på enhancer.se

Ingeby 69

686 95 Västra Ämtervik


Copyright © All Rights Reserved